Informatie

De informatiepagina van Bruiloft Trompettist is niet zeer uitgebreid. Dit komt omdat wat we doen heel concreet is: We verzorgen live trompetmuziek bij bruiloft ceremonies!

Dit doen we inmiddels al een aantal jaren en we doen dit met heel veel plezier. De locaties varieerden van een heerlijk zonnig strand tot een prachtige kathedraal en het repertoire ging van klassieke muziek tot hedendaagse popmuziek. Fantastische ideeën van verloofde stellen die we tijdens de bruiloft ceremonie hebben kunnen uitwerken.

De belangrijkste informatie om te hebben is dus jullie fantasie bepaald hoe wij onze dienst kunnen verlenen. Mochten de plannen nog helemaal concreet zijn dan denken we natuurlijk mee in hoe we de ceremonie zo mooi mogelijk kunnen indelen en welke muziekstukken we daarvoor kunnen gebruiken.

Boekingsopties

In de meeste gevallen wordt er een solo trompettist geboekt, maar het is ook mogelijk om met meerdere trompettisten te komen spelen. Het maximumaantal waar we mee op pad zijn geweest zijn 8 trompettisten, dus zelfs bij grootse plannen zijn er mogelijkheden!

Bij een kerkelijk huwelijk is het gebruikelijk dat er ook samenzang is. Dan is het bijvoorbeeld ook mogelijk om (i.c.m. de organist) delen hiervan te ondersteunen. Vaak is de organist verbonden aan de kerk, maar mocht er nu niemand zijn dan kunnen we ook de organist ‚meenemen’.

Verzorgingsgebied

Met onze collega’s kunnen we in heel Nederland de trompetmuziek verzorgen.

Audio voorbeelden

We kunnen ons voorstellen dat u wel graag wilt horen hoe het dan klink als een van onze trompettisten solo of i.c.m. orgel of meerdere trompettisten een muziekstuk speelt. Daarvoor verwijzen we u naar de pagina audio voorbeelden.