Recensies

Hieronder leest u enkele reacties die we hebben ontvangen n.a.v. ons aandeel tijdens de bruiloft ceremonie. I.v.m. de privacy hebben we de namen weggelaten.

“Ik vergeet het nooit meer. Het was prachtig hoe live ‘The Bridal Chorus’ werd gespeeld terwijl mijn bruid in het gangpad aan kwam lopen. Het was zeer ontroerend. We hebben geen moment spijt gehad van de keuze voor een live trompettist. Een moment als deze beleef je maar één keer, dus maak er iets bijzonders van!”

“De gasten waren zeer verrast toen de trompettist vanaf het balkon ineens begon te spelen. Voor ons was het ook een enorm leuke aankomst op de locatie.”

“In één woord: geweldig! We hadden natuurlijk een voorstelling van de ceremonie, maar dit ging onze fantasie te boven. We hebben onze trouwdag werkelijk als een droom beleefd en uw trompetspel heeft hier zeker aan bijgedragen”

“Hartelijk dank voor uw bijdrage aan onze bruiloft. Zowel wij, als onze gasten hebben zeer genoten van de live muziek. Ook de contacten voorafgaand aan de bruiloft waren zeer prettig.”